Benviguts al blog del Club Cultural i Científic

El seu objectiu és crear, fomentar i mantenir un vincle entre famílies i escola a través d’actes, sortides i festes de caire cultural, científic i lúdic per viure conjuntament.


Hola famílies,

Benvinguts a una nova temporada del CCC! Ja haureu vist les sortides que tenim previstes aquest curs...

Comencem el diumenge 26 d’octubre amb una visita al Cau del Tauró a l’Arboç per conèixer tots els secrets d’aquests animals tan fascinants.

Després farem una passejada per l’embassament del Foix on dinarem i gaudirem de l’entorn.

Com? En cotxe particular fins a l’Arboç per visitar el Cau del Tauró. Després tornarem a agafar el cotxe per anar a dinar a l’embassament de Foix.

Què farem? Visitarem l'exposició de taurons dissecats on ens explicaran en detall tots els secrets d’aquests animals aquàtics. I és que des que el propietari als 7 anys es va afeccionar a aquests animals, casa seva es va convertir en un petit museu on podrem descobrir més de 100 espècies diferents de taurons. Depenent del número de persones farem un o dos grups de visita. A la sortida del museu, anirem a l’embassament del Foix per fer un passeig i dinar de pícnic.

Quant costa? El preu de la visita al Museu és de 30€ per grup de 25pp. Es calcularà el preu per persona un cop tancat el grup.

Com quedarem? A les 10:00h al pàrquing del poliesportiu Salvador Gimeno. A les famílies que confirmin l’assistència, se’ls proporcionarà indicacions per arribar a l’Arboç i després a l’embassament del Foix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada