Benviguts al blog del Club Cultural i Científic

El seu objectiu és crear, fomentar i mantenir un vincle entre famílies i escola a través d’actes, sortides i festes de caire cultural, científic i lúdic per viure conjuntament.
SORTIDA CAU DEL TAURÓ A L'ARBOÇ - 26 D'OCTUBRE

Després de la sortida de diumenge passat, ja podem dir que a l'escola tenim una bona colla d'experts en taurons!!
El Sr. Joan del Cau del Tauró ens va ensenyar i explicar tot allò que cal saber per saber distingir les diferents espècies, les dentadures, si són mascles o famelles, les rajades dels taurons i sobretot què cal fer si ens ataca un tauró... Ei, no penseu que és broma, que a la Mediterrània n'hi ha de diferents tipus i no se sap mai si ens en trobarem un mentre ens banyem o busquem petxines...Vam marxar del Cau amb la lliçó ben apresa i amb força gana cap a l'embassament del Foix. Allà vam dinar i mentre els adults gaudíem d'una tranquila sobretaula, els nens van passar una bona estona construïnt cabanes dignes d'un premi d'arquitectura.

Ara, a esperar la propera sortida el 30 de novembre a Rupit... Coneixeu la història del Bandoler Serrallonga i les roques encantades? Ah! doncs haureu d'esperar uns dies i apuntar-vos-hi si en voleu saber més...

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada